Besøg Absalon og Orø Skole inden indskrivning

Kom til åbent hus på Absalonskolen lørdag d. 2. oktober og til møde på Orø Skole torsdag d. 7. oktober. Her kan du opleve skolernes stemning og møde de voksne.

Tag far og mor i hånden og kom og besøg vores skole og hør om, hvordan det er at være elev her.

Besøg Absalonskolen

Lørdag den 3. oktober kl. 10-12 inviterer vi til åbent hus på Absalonskolen. Her kan I løbende droppe ind og opleve fællesskabet og fagligheden på vores skole. Søskende er naturligvis velkomne. Vi er i indskolingen (følg skiltene) og ved bålhuset.

Program for åbent hus på Absalonskolen:

• Kom og oplev børnehaveklassen og hils på de voksne
  • Oplev eksempler på bevægelse i undervisningen
  • Se hvordan vi arbejder med teknologi
  • Oplev vores udeliv ved bålhuset
  • Bag småkager med SFO'en: Hygge og trivsel er i højsædet
  • Se vores film om, hvordan det er at gå i 0. klasse på Absalonskolen

Besøg Orø Skole

Torsdag d. 7. oktober inviterer vi alle børn, der skal starte i 0. klasse til næste år, og forældre til forældremøde på Orø Skole. Mødet holdes kl. 16.30-18.00 på skolen.

På mødet vil Line Kargo, 0. klasses lærer og Anni Bloch Bøtkjær, SFO-pædagog og Annette Volfing Højager, pædagogisk leder, byde på rundtur på skolen, tale om trivsel, rutiner, legeaftaler og meget mere.

Derudover vil vi fortælle om overgangen mellem skole og børnehus, som vi samarbejder om, så skiftet fra børnehave til skole bliver så naturligt som muligt.
Under forældremødet har vi arrangeret pasning af jeres barn.

Hvis man er forhindret på grund af sygdom, kan der aftales rundvisning anden dag. Aftale om dette laves med Annette.

Vi glæder os til at se jer!

Praktiske informationer

Alle er velkomne til åbent hus, men vi vil bede jer om at tage de hensyn, som vi gør til daglig på skolen for at mindske smitte med corona. Det vil sige sørg for at holde afstand, sprit hænder af ved ankomst og bliv hjemme hvis der er tegn på sygdom.

Er du og dit barn forhindret i at komme til åbent hus på grund af covid-19, er du altid velkommen til at sende en mail og booke en aftale med den pædagogiske leder på den skole, du vil besøge:

Fotografering til offentlige arrangementer

Vi gør opmærksom på, at der til åbent hus vil blive fotograferet/filmet. Du har til enhver tid ret til at frabede dig dette i situationen eller at få slettet et billede. Offentliggjort materiale har til formål at vise skolens aktiviteter for både eksisterende og kommende elever og forældre.

Se billeder fra sidste års åbent hus på Absalonskolen

Her blev bagt småkager, ristet skumfiduser, leget med robotter og meget, meget mere...

Tryk på billedet for at se det i større format.

04.10.2021

Heidi Gry Nielsen