Skolens ledelse og bestyrelse

Absalon og Orø Skoles ledelse består af en skoleleder og fire pædagogiske ledere med hver deres særlige funktioner. Skolebestyrelsen består af medlemmer, der hver især repræsenterer enten forældre, elever, ledelse eller medarbejdere fra en af de tre skoleafdelinger.

Henter indhold

Ingen elementer fundet

Skolens ledelse
Michael Larsen

Skoleleder, Absalon og Orø Skole
Tlf. 72 36 73 82 - mail: mil@holb.dk

Ansvarsområder: 4 – 5. klasse, skolens ledelse, sekretær for skolebestyrelsen

Baggrund: Uddannet lærer i 1983 fra Holbæk Seminarium. Arbejdet som lærer og senere afdelingsleder på Søndre Skole. Fulgte med som leder, da Søndre Skole og Slotsmarkskolen blev lagt sammen på den nye Absalonskolen i 2005. Fra 2021 skoleleder på Absalon og Orø Skole.

Gitte Olsen

Tlf. 72 36 95 75 - mail: gitos@holb.dk

Ansvarsområder: 0.-1. klasse, Absalonskolens SFO

Baggrund: Uddannet pædagog fra Hovedstadens Pædagogseminarium 1994. Har arbejdet som specialpædagog hos bl.a. CSU Holbæk. Børnehaveklasseleder på Bjergmarkskolen i Holbæk, været leder at Børnehuset i Sdr. Jernløse og senest fritidsleder på Holbæk Private Realskole.
Uddannet familieterapeut.

Lasse Lyø Rahbek

Tlf. 72 36 86 27 - mail: lasra@holb.dk

Ansvarsområder: 2.-3. årgang, specialtilbud på Absalon og modtagelsesklasser. Medlem af skolebestyrelsen.

Baggrund: Uddannet lærer i 2010 fra Zahles Seminarium. Arbejdet som støttepædagog på Martha Hjemmet for børn med særlige behov, inklusionspædagog på Ålholm Skole i Valby og koordinator for Ålholms Skoles elevsagsarbejde samt konstitueret souschef.

Karen Lund Havmøller

Tlf. 72 36 92 63 - mail: karhv@holb.dk

Ansvarsområder: 6.-9. klasse

Baggrund: Uddannet skolelærer fra Holbæk Seminarium i 2010. Arbejdet som lærer på en Himmelev skolen i Roskilde. Sidenhen ansat som lærer og koordinator på en Skt. Josefs Skole i Roskilde med ansvar for 10. klasse.

Annette Volfing Højager

Pædagogisk og daglig leder, Orø Skole og Børnehus
Tlf. 72 36 75 21 - mail: anvoh@holb.dk

Ansvarsområder: daglig leder for skole, SFO og børnehus

Baggrund: Uddannet lærer i 1989 fra Frederiksberg Seminarium. Arbejdet som lærer på Bjergmarkskolen, Orø Skole og Absalonskolen. Desuden tidligere tillidsrepræsentant og medlem af kredsstyrelsen i Holbæk Lærerkreds.

Skolebestyrelsen
Nis Rømer