Spring til indhold

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega?

På Absalon og Orø Skole er personalet et stort hold af forskellige faggrupper som lærere, pædagoger, faste vikarer, administrative medarbejdere og ledere.

Kunne du tænke dig at blive vores nye m/k på holdet, og brænder du for at arbejde med børn og unge i et spændende folkeskolemiljø, så er det måske lige dig, vi har brug for.

Ledige stillinger på Absalon og Orø skole vil blive slået op her på siden og på Holbæk Kommunes hjemmeside.

Hvis vi i øjeblikket ikke har en ledig stilling, der kan være interessant for dig, så er du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til skolerneinord@holb.dk .

Vi søger en skoleleder til Absalon og Orø Skole

Kan du genkende dig selv i en skolelederrolle, hvor du i tæt samarbejde med ansatte, elever, forældre, og de fire pædagogiske ledere skaber en endnu stærkere ånd og kultur mellem vores to geografiske matrikler og samtidig fortsætter den gode faglige udvikling skolen er i?

Vi er på udkig efter dig, der arbejder ud fra følgende mindset:

  • Du er visionær og strategisk. Du har ideer om, hvor fremtidens folkeskole bevæger sig hen for at skabe fællesskaber og en stærk skolekultur
  • Du får energi af at være leder i en kompleks hverdag, hvor der er forandringer og interessenter, der kalder på forskellige dagsordener
  • Du spreder god energi og går foran for at skabe en skole, der skaber motivation hos elever, ansatte og forældre.
  • Du er en skarp kommunikator, som forstår værdien i at holde det rette informationsniveau til rette vedkommende.
  • Dit arbejde er bygget på relationer. Du vækker tillid og har tålmodigheden til at skabe følgeskab til din ledelse.
  • Du kan bidrage med et lige delt fokus mellem almenskoledelen, specialområdet/de nye mellemformer, SFO’en og overgangen fra dagtilbud til skole samt overgangen for de ældste elever til ungdomsuddannelser
  • Ansøgningsfrist 24. maj 2024

Læs mere om skolelederstillingen og søg den her

Vi søger to pædagoger, der vil være med til at løfte fritidspædagogikken

Kan du skabe stærke bånd og gode oplevelser med børnene i sfo’en og i indskolingen, så er du måske vores nye kollega. Absalonskolen søger pr. 1. august 2024 to pædagoger, som har lyst til at skabe fællesskaber og sammenhængskraft – med godt humør og sjove aktiviteter.

Stillingerne er en del af den nationale pulje til løft af fritidspædagogikken, og stillingerne er derfor som udgangspunkt tidsbegrænset til 1 år. Den ugentlige arbejdstid er på 30-37 timer, det endelige timetal finder vi ud af i fællesskab.

Ansøgningsfrist er d. 5. juni 2024.

Læs mere og søg stillingen som pædagogFeedback

Sidst opdateret

23.05.2024

Ansvarlig redaktør

Hanne Birgitte Hellisen