Spring til indhold

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega?

På Absalon og Orø Skole er personalet et stort hold af forskellige faggrupper som lærere, pædagoger, faste vikarer, administrative medarbejdere og ledere.

Kunne du tænke dig at blive vores nye m/k på holdet, og brænder du for at arbejde med børn og unge i et spændende folkeskolemiljø, så er det måske lige dig, vi har brug for.

Ledige stillinger på Absalon og Orø skole vil blive slået op her på siden og på Holbæk Kommunes hjemmeside.

Hvis vi i øjeblikket ikke har en ledig stilling, der kan være interessant for dig, så er du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til bao@holb.dk.

Vi har i øjeblikket disse ledige stillinger

Bliv lærer på 6. årgang på Absalonskolen – en skole for alle

Vær fælles om hverdagen – med stor grad af frihed
Din hverdag går primært med at undervise 6. årgang i matematik, natur/teknologi og idræt. Hvis du også kan undervise i musik, er det kun en fordel. Da vi er en del af frihedsforsøget i Holbæk kommune, får du brede rammer til at tilrettelægge undervisningen, som du ønsker - i tæt samarbejde med dine kolleger.

Ansøgningsfristen er 31. maj.

Læs mere om jobbet som matematiklærer og søg det her

Vil du arbejde omgivet af vand? Vi søger en pædagog til Orø skole og SFO

Vi søger en pædagog, som tør udfordre det miljø, man kommer ind i og som kan være kulturbærende i en tid med forandringer. Har du lyst til at give børn i skolealderen en god skolegang og spændende og udfordrende fritidsoplevelser, så er det netop dig, vi håber at finde til vores unikke institution i et lokalsamfund præget af en helt særlig samhørighed.

Stillingen vil være på ca. 34 timer. Timetallet kan justeres.

Ansøgningsfristen er 7. juni.

Læs mere om jobbet som SFO-pædagog på Orø og søg det herFeedback

Sidst opdateret

30.05.2022

Ansvarlig redaktør

Heidi Gry Nielsen