Skolestart

Første skoledag venter lige om hjørnet, og vi glæder os til at byde velkommen til jer, der skal starte i skole på Absalonskolen. Vi mødes onsdag d. 10. august kl. 9.00 på højen foran indskolingen.

Vi glæder os til at byde jer velkomme i 0. klasse på Absalonskolen. Første skoledag er onsdag d. 10. august 2022.

I denne video kan du og dine forældre få fornemmelsen af, hvordan det er at gå i skole og SFO her hos os - og alt det sjove der venter.

Velkommen til første skoledag

Vi glæder os helt enormt til at hilse på alle jer nye elever og lære jer at kende.

Første skoledag er onsdag d. 10. august. Vi mødes ved "Højen" overfor indskolingen kl. 9.00. Efter velkomst og sang går vi over i klasserne og siger farvel til mor og far. Kl. 12.00 siger vi tak for i dag, og børnene bliver hentet af forældrene eller de går i SFO.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen onsdag d. 7. september, hvor vi holder forældremøde kl. 17-18.

I er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller kommentarer omkring skolestarten for jeres børn. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at jeres børn skal opleve en god og tryg skolestart her på Absalonskolen.

01.07.2022

Heidi Gry Nielsen